Transport marfa mobila

Firma noastra va ofera servicii de transport marfuri la preturi fara concurenta in Bucuresti, aici aveti mai multe detalii. Tarifarea in oras – tarifarea se face pe cursa, in functie de serviciile cerute.Ai de transportat un dormitor ? Dormitorul necesita demontare ?Transportul va costa de la 50 lei pana la 150 in Bucuresti. Personal calificat care sa va manipuleze mobila dintr-o destinatie in cealalta cu maxima siguranta fara batai de cap. La preturi de la 20 lei si poate duce pana la 150 lei de persoana.

Transport marfa Mobila Preturi

Acesta oferta este accesibila persoanelor fizice si juridice, atat pentru transport de mobila, cat si pentru curierat rapid, mutari de firme in Bucuresti sau din Bucuresti spre alte orase din tara. Pentru transport interurban oferta noastra este pe km, variaza in functie de distanta parcursa. Plata transportului in oras se face la destinatie, iar interurban se achita in doua transe, jumatate la plecare si jumatate la sosire. Plata se face numai cash.

Transport Marfa Mobila Bucuresti si in Tara

Asiguram o gama larga de servicii: transport mobila, marfa,bagaje, curierat rapid, distributie de marfa sau transport de marfa usoara, atat in Bucuresti cat si din Bucuresti spre alte localitati din tara. Pentru mai multe transporturi, oferim reduceri clientilor nostri, dupa prima mutare, firma noastra ofera reduceri de 20 % la urmatoarele mutari pentru clientii sai. In general preturile sunt negociabile in functie de distanta, incarcatura si durata mutari.

Transport Mobilier in Bucuresti

Oferim serviciu de transport mobila, mobilier vechi cu masini special amenajate pentru tranportul mobilierului. Doriti sa schimbati sediul firmei sau pur si simplu v-ati cumparat mobila noua sau ati mostenit mobilier vechi, noi va ajutam cu transportul acestuia in Bucuresti, Ilfov si zonele limitrofe. Oricare ar fi destinatia, fie ea in Bucuresti, tara sau strainatate, transportul marfii va fi realizat in deplina siguranta. Firma noastra este deschisa contractelor de colaborare cu persoane juridice.