Despre Noi

Cateva Cuvinte Despre Noi – TransportMutari.ro

In decursul mai multor ani, firma noastra de transport mobila a crescut datorita Dumneavoastra, a celor care ne-au acordat incredere si ne-au ajutat sa ne formam un nume pe piata de transport mutari si transport marfa

Indiferent daca este vorba de bunuri personale sau de mobila valoroasa, indiferent daca aveti de transportat antichitati sau marfa dintr-un depozit, echipa noastra va sta la dispozitie, asa cum v-am obisnuit pana acum, in permanenta. Asiguram atat transporturi locale in Bucuresti, cat si interurbane.

Cheia succesului nostru este seriozitatea cu care tratam fiecare transport in parte, iar munca in echipa este cea care ne-a ajutat sa ne mentinem tot timpul fruntasi. Relatiile cu clientii sunt bazate pe incredere reciproca si respect, de aceea, am primit intotdeauna cele mai bune recomandari.

In fiecare zi devenim tot mai buni pentru Dumneavoastra. Efectuam transporturi numai cu autoutilitare performante, echipate dupa cele mai inalte standarde, printre care sistemul GPS ocupa un loc fruntas, din dorinta de a localiza cu usurinta adresele in care ne solicitati. Personalul este foarte bine instruit, iar acest lucru denota profesionalismul cu care lucram si standardele inalte pe care ni le-am impus inca de la inceput.

Intr-o lume grabita, cum este cea in care traim, promptitudinea este un element important, iar aceasta este ideea care sta la baza rapiditatii cu care dam curs tuturor solicitarilor. Fie ca ne contactati telefonic, ori apelati la metoda Internetului, toate comenzile sunt preluate si programate, in functie de programul nostru si de trebuintele dumneavoastra.

Cu o echipa profesionista, aspiratii ca cele de pana acum si nu in ultimul rand cu increderea pe care ne-ati acordat-o mereu suntem si vom fi din ce in ce mai buni !
Firma ”Transport Mutari SRL”

Multumim tuturor clientilor pentru increderea acordata !

Adresa:  Str Dambovitei nr 15 Sector: 6, Militari, Bucuresti

Tel 0721.188.607    /    0760.614.691