Depozitare Mobila

Spatii depozitare mobila Bucuresti

„Transport Mutări ” Vă punem la dispoziție spatii depozitare mobila Bucuresti și alte obiecte plus transport și manipulare, ambalarea în folie stretch sau folie cu bule de aer, firmă noastră dispune de mai multe locații pentru depozitare chiar în zone limitrofe pe o perioadă mai lungă la un preț mai avantajos.

Depozitare mobilier in spații special amenajate din hală noastră, puteți opta pentru un spațiu mai mic în interior, având mai multe dimensiuni cuprinse între 10-40 metrii cubi, de asemenea, vă putem asigura depozitarea bunurilor pentru o perioadă mai lungă de timp. Demontarea mobilierului și ambalarea acestuia plus transportul accestora la depozit.

Clienţii noştri sunt reprezentaţi atât de persoane fizice cât și de juridice, care au nevoie să-şi ştie lucrurile în siguranţă pe o anumită perioadă de timp, în care sunt plecaţi din ţară, spre exemplu, său nu se folosesc de obictele în scurt timp.

Depozitare Bucuresti

Aveți nevoie de un spațiu urgent până renovați apartamentul său firmă, noi suntem soluția, compleati formularul său telefonic, facem o evaluare telefonică/vizionare, venim la dumneavoastră cu transport și manipulare, începem demontare, înfolierea, mutarea la depozit, plătiți transportul plus depozitare pe ce perioadă doriți să o ține-ți, pentru prelungirea depozitări pe o perioadă mai lungă de 3 luni aveți discount.

Dacă ai nevoie de spațiu permanent (până la câțiva ani), putem oferi contracte de închiriere pe termen lung, prețuri mai avantajoase pentru perioade mai lungi. Puteți opta pentru depozitare mobila in boxă de dimensiuni reduse, c-am cât o debara. Sau puteți închiria o boxă mai mare, în care să depozitați mobilă și diferite lucruri personale.

Inchiriat boxa depozitare

Alege dintre soluțiile noastre de spații pentru depozitare în funcție de nevoile personale!

Nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu bunurile dumneavoastră acestea vor fi depozitate în hale/casă curate și întreținute periodic, acestea fiind păzite și supravegheate non-stop.

Sună ACUM la 0721 188 607 pentru ofertă

Atenție, dacă întârziați cu plată mai mult de o lună riscați să rămâneți fără mobilă sau lucrurile personale. În depozitele cu acces 7/24 vi se blochează boxa după o întârziere de 7 zile, iar într-o lună se confisca.