Transport Bagaje

Esti student? Te-ai mutat in Bucuresti si ai multe bagaje? Familia dumneavoastra semuta intr-o alta localitate? Aveti bagaje multe? Noi va ajutam! Va stam la dispozitie cu servicii transport bagaje! Volumul mare de bagaje nu reprezinta o problema!. Puteti cere un pret completand formularul de contact sau la unul din numerele de telefon: 0721 188 607 sau 0760 614 691

Transport bagaje ieftin in Bucuresti

Firma „Transport Mutari” va ofera preturi foarte avantajoase printr-o colaborare cu dumneavoastra in ceea ce priveste incarcarea / descarcarea bagajelor sau va putem oferi increderea maxima prin punerea la dispozitie autoutilitarele de 3,5t. Noi va putem pune la dispozitie si masini mai mici de 3,5t la un pret mai avantajos.

Transport bagaje din Bucuresti in toata tara

Servicii de transport bagaje Noi putem garanta in serviciile noastre deoarece aveam o experienta vasta. Suntem profesionistii si datorita faptului ca nevoile clienti nostrii, suntem respectati prin personal bine instruit, va poate ajuta la manipularea bagajelor in conditii de siguranta.

Transport bagaje International

Oferim transport in toate tarile din europa cu plecare din Romania, la un pret de 1 roni pe km. cu autoutilitarele de 3,5t echipare corespunzator la standardele europene. Daca se doreste o colaborare de lunga durata, sau mai mult de 4 transporturi se poate incheia un contract de colaborare, iar preturile se pot negocia astfel incat sa se obtina un tarif avantajos pentru ambele parti.

Transport bagaje rapid

Nu ezitati sa ne sunati! In cel mai scurt timp posibil, va suntem la dispozitie! Bagajele dumneavoastra vor fi transportate in siguranta, la cele mai mici preturi!

Fie ca sunteti persoana fizica sau persoana juridica firma noastra va pune la dispozitie autoutilitare pentru transportul bagajelor sau a diverselor lucruri care necesita un volum mai mare.

Va punem la dispozitie si personalul necesar pentru incarcarea si descarcarea bunurilor dumneavoastra.

Va dorim o zi buna si va asteptam!