Debarasare Mobila

Transport Mutari – va vine in ajutor pentru debarasare mobila,obiecte,saci cutii,etc. Noi va punem la dispozitie personal pentru manipulat, personal instruit pentru manevrarea cu atentie, in foarte multe cazuri este nevoie de servicii precum evacuare mobila, rezultand in urma achizitionari sau vanzari locuintei, precum si cumpararea unor obiecte noi.

Serviciul debarasare mobila in Bucuresti si pentru alte bunuri va este pus la dispozitie personal nostru. Tarifele noastre pentru serviciul de debarasare mobilier sunt diferite si depind de necesitatile si preferintele clinetului. Ca sa va faceti o idee, in medie, debarasarile in zona Bucuresti variaza intre 200-300 lei, insa  pretul este unul fictiv deoarece conteaza foarte mult volumul sau etajele de unde le ridicam. La manipularea mobilierului se acorda atentie maxima la celelalte obiecte din locuinta si mai ales la pereti.

Debarasare Mobila Veche

Serviciul de evacuare mobila veche, este dedicat tuturor celor care doresc sa aduca o schimbare majora in locuinte prin inlocuirea pieselor de mobilier. Va putem oferi cu siguranta cel mai bun pret deoarece incercam sa refolosim la maximum tot ceea ce debarasam de la dvs.  Ori de câte ori vei avea nevoie de debarasarea de lucruri inutile, care nu va mai sunt de folos, echipa noastră vine în ajutor fără a fi nevoie de ajutorul dumneavoastră, băieți noștri se vor ocupa de tot ce implica debarasare, demontarea mobilei vechi, încărcarea lucrurilor în camioane cat și descărcarea acestora.

Debarasare Moloz

Prestam servicii de transport moloz in Bucuresti, deseuri, materiale de constructii, etc. V-ati renovat apartamentul si doriti sa scapati de molozul sau resturile ramase in urma renovari? noi evacuam molozul cu personal la manipulare inclus, la preturi decente si le ducem la groapa de gunoi, unde acolo avem o taxa de 50-100 de lei in functie de volumul debarasat. Pretul serviciului de transport moloz se stabileste in functie de cateva criterii: cati saci / daca e nevoie de personal sau nu / si cat de aproape sunteti de o groapa de gunoi.  Asadar, daca doriti sa apelati la serviciile noastre pentru debarasare, nu ezitati. O puteti face contactandu-ne la nr. afisat 0721.188.607 online accesand butonul contact si completand formularul, Oferim calitate, rapiditate la preturi ieftine! Sunati-ne acum. Nu ezitati!

Serviciul de colectare mobilă

Serviciul de colectare mobilă este pus la dispoziția tuturor locuitorilor din Bucuresti care au mobilier pe care nu mai doresc să îl folosească, Pentru a beneficia de serviciul de colectare mobilier nu este necesară o programare în prealabil ci doar un simplu apel telefonic deoarece echipa noastră vine in 60 min, Prețurile pentru serviciul de evacuare mobilă variază în funcție de complexitatea și de cantitatea de material ce trebuie evacuat.

Preturi Orientative la debarasare mobila in Bucuresti

  • debarasare garsoniera de la 400 lei
  • debarasare apartament 2 camere de la 600 lei
  • debarasare apartament 3 camere de la 800 lei
  • debarasare 1-2 obiecte de la 250 lei

Costul acestor operatiuni variaza in functie de complexitatea fiecareia si de cantitatea de material ce trebuie evacuat, iar costul poate fi stabilit telefonic,mail,chat!