Debarasare Mobila

Transport Mutari SRL- va vine in ajutor pentru debarasare mobila,obiecte,saci cutii,etc. Noi va punem la dispozitie personal pentru manipulat, personal instruit pentru manevrarea cu atentie. In foarte multe cazuri este nevoie de servicii precum evacuare mobila veche, rezultand in urma achizitionari sau vanzari locuintei, precum si cumpararea unor obiecte noi.

Tarifele noastre de debarasare sunt diferite si depind de necesitatile si preferintele clinetului. Ca sa va faceti o idee, in medie, debarasarile in zona Bucuresti variaza de la 250 lei, insa pretul este unul orientativ, deoarece conteaza foarte mult volumul sau etajele de unde le ridicam. Oferim servicii pentru debarasare mobilă, reciclare mobila, iar serviciile sunt valabile atât pentru București, cât și pentru restul țării. Calitatea și seriozitatea le includem în preț!

Debarasare Mobilier Veche

Serviciul de evacuare mobila veche este dedicat tuturor celor care doresc sa aduca o schimbare majora in locuinte prin inlocuirea pieselor de mobilier. Va putem oferi cu siguranta cel mai bun pret deoarece incercam sa refolosim la maximum tot ceea ce debarasam de la dvs.  Ori de câte ori vei avea nevoie de debarasarea de lucruri inutile, care nu va mai sunt de folos, echipa noastră vine în ajutor fără a fi nevoie de ajutorul dumneavoastră, angajatii nostri se vor ocupa de tot ce implica debarasare, demontarea mobilei vechi, încărcarea lucrurilor în camioane cat și descărcarea acestora la groapa de gunoi.

Așa cum sigur ați bănuit, prețurile unei asemenea acțiuni suferă modificări în funcție de anumiți parametri. Contează, în primul rând, la ce servicii doriți să apelați și care este dorința dumneavoastră. Cantitatea lucrurilor pe care le aveți de debarasat, precum și distanța pe care trebuie să o străbatem sunt alți factori pe care trebuie să îi luați în calcul.

Debarasare Moloz

Prestam servicii debarasare moloz in Bucuresti, deseuri, materiale de constructii, etc. V-ati renovat apartamentul si doriti sa scapati de molozul sau resturile ramase in urma renovari? noi evacuam molozul cu personal la manipulare inclus, la preturi decente si le ducem la groapa de gunoi, unde acolo avem o taxa de 50-200 de lei in functie de volumul debarasat. Pretul serviciului de transport moloz se stabileste in functie de cateva criterii: cati saci / daca e nevoie de personal sau nu / si cat de aproape sunteti de o groapa de gunoi.  Asadar, daca doriti sa apelati la serviciile noastre pentru debarasare, nu ezitati. O puteti face contactandu-ne la nr. afisat 0721.188.607 online accesand butonul contact si completand formularul, Oferim calitate, rapiditate la preturi ieftine! Sunati-ne acum. Nu ezitati!

Debarasare Moloz, Gunoi

Serviciul de colectare mobilă

Serviciul de colectare mobilă este pus la dispoziția tuturor locuitorilor din Bucuresti care au mobilier pe care nu mai doresc să îl folosească, Pentru a beneficia de serviciul de colectare mobilier nu este necesară o programare în prealabil ci doar un simplu apel telefonic deoarece echipa noastră vine in 60 min, Prețurile pentru serviciul de evacuare mobilă variază în funcție de complexitatea și de cantitatea de material ce trebuie evacuat. Pandemia provocată de coronavirus ne-a învățat că tot ceea ce ne dorim este să alocăm timpul liber familiei, pasiunilor sau aspectelor cărora merită să ne oferim întreaga atenție. Tocmai de aceea, firma noastră și-a diversificat serviciile și vine, mai mult ca oricând, în sprijinul clientului.

 

Preturi Orientative pentru debarasare mobila in Bucuresti

  • debarasare garsoniera de la 600 lei
  • debarasare apartament 2 camere de la 800-1200 lei
  • debarasare apartament 3 camere de la 1000-1500 lei
  • debarasare 1-2 obiecte de la 250 lei

Costul acestor operatiuni variaza in functie de complexitatea fiecareia si de cantitatea de material ce trebuie evacuat, iar costul poate fi stabilit telefonic, mail, chat!