Servicii Transport

Servicii transport Mobila in Bucuresti si in Tara

Firma „Transport Mutari” pentru mutari si relocari al caror pret nu poate fi stabilit standard, va invitam sa completati formularul de transport de aici. Noi dispunem de propriile autoutilitare de transport mobila Bucuresti, care se ridica la standarde europene si personal calificat, cu experienta in domeniu.

Transport frigider cu Grija

Totuși dacă transportati frigider este necesar sa scoateti aparatul din priză înainte de a-l muta pentru a permite congelatorului să se dezghețe, consumati cât mai mult din alimentele din frigider înainte de a te muta, dupa mutarea lui este indicat sa nu il bagati in priza cateva ore sau chiar o zi.

Servicii de infoliat obiecte fragile si mobilier

Obiectele fragile necesita infoliere pentru evitarea zgarierurilor sau distrugerea acestora de exemplu noi infoliem Frigider,masina de spalat,mobilier pretentios sau cu sticla. Există de asemenea multe aspecte şi factori de luat în considerare, şi lucruri la care nici nu ne gândim, cum ar fi să ne procurăm materialele necesare pentru mutare (cutii, saci, folie strech, scotch, etc). Luând în considerare factorii enumerați mai sus și cerințele dumneavoastră în ceea ce privește înfolierea / împachetarea bunurilor, specialistul nostru vă va prezenta oferta de preț și va stabili împreună cu dumneavoastră toate detaliile.

Mutarea mobilierului, presupune experienta si un efort considerabil

Un sifonier sau o canapea din lemn masiv, sunt foarte greu de ridicat şi manipulat, iar dacă mai trebuie transportate şi la ultimul etaj superior sau într-o casă cu acces dificil sau spații înguste, poate să devină de-a dreptul imposibil. „Transport Mutari” asigură echipe cu cel putin 2 sau 4 manipulanți, care vor prelua stresul şi efortul de pe umerii d-voastra, daca alegeti manipulanti nostri cu siguranta iei dispun de strategi de manevrare si sigur vor ajunge in stare perfecta.

Manipulare mobila, marfa cu profesionistii

Se face cu atenție de către profesioniștii noștri special calificați. De la o garsonieră la o un apartament sau o vila, pe aceeași stradă sau în capătul lumii, întotdeauna avem cea mai mare grijă de lucrurile d-voastra. Ceea ce înseamnă gestionarea completă a transferului de obiecte de la o casă la alta. Vom împacheta tot ce este fragil în interiorul imobilului, obiecte de arta, oglinzi, sisteme TV, etc.

Beneficiati de solutia ideala de transport mobila la preturi accesibile din Bucuresti. Asiguram punctualitate maxima, profesionalism si servicii de transport in cele mai bune conditii. Am fost si suntem laudati pentru promtitudinea de care dam dovada!

Servicii Transport Mobilier / Bagaje cu Plecare din Bucuresti

Nu ezitati sa ne contactati, va stam la dispozitie pentru orice Transport zi din saptamana cu sfaturi si solutii de mutari mobila . Ne deplasam local dar si in : Arges, Bihor, Bistrita Nasaud, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras Severin, Cluj, Constanta, Iasi, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Alba Iulia,Hunedoara, Iasi, Maramures, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea,Craiova,Pitesti, Timisoara, Resita, Giurgiu, Cluj,Bacau, Oradea, Ploiesti, Sibiu, Constanta, Targu Mures, Iasi, Aleaxandria .Arad,Botosani, Bacau, Brasov, Cluj-napoca, Ialomita, Mehedinti.

De ce sa apelati la noi?

Transport Mobilaasiguram servicii mutari si transport mobila in cel mai scurt timp
Transport Mobilafara taxe suplimentare
Transport Mobilaplata la sfarsitul operatiunii de relocare in Bucuresti
Transport Mobilaestimare GRATUITA de pret, efectuata de un expert in mutari
Transport Mobilapersonal 100% calificat si pregatit pentru relocari si transport mobilier
Transport Mobilaautoutilitare specializate pentru transport mobila Bucuresti

Va asteptam la nr de telefon 0721 188 607

tzutransport@yahoo.com