Transport Ieftin

Firma „Transport Mutari”, va ofera transport ieftin in Bucuresti, pentru a beneficia de un pret mai mic este nevoie sa aveti cutiile pregatite, mobilierul sa fie demontat si infoliat, sa apelati la un prieten sa va ajute.  Dar aveti si riscuri doarece experienta intotdeauna isi spune cuvantul si este posibil sa stricati sau zgariati mobilierul sau obiectele pe care le transportati.

La cerere va punem la dispozitie personal pentru incarcarea si descarcarea bunurilor. In acest fel beneficiati de siguranta impotriva deteriorarii obiectelor de mobilier sau lucrurile fragile. Mai mult decat atat fiecare transport este asigurat printr-o polita de asigurare marfa astfel incat in cazul unui accident dumneavoastra sunteti despagubit cu contravaloarea obiectelor deteriorate.

Transport ieftin Bucuresti

Autoutilitarele noastre sunt monitorizate in permanenta prin GPS astfel incat, in orice moment puteti afla pozitia pe traseu cat si viteza de deplasare, intrucat aflam imediat unde este masina pozitionata si o putem trimite mai usor la dumneavoastra in plus avem siguranta marfurilor transportate.

Transport ieftin de mobila

Daca aveti nevoie de transport mai ieftin, firma de transport mutari va sta la dispozitie cu cele mai bune oferte, cu cel mai mic pret pe km sau curse locale la preturi accesibile. Puteti cere un pret completand formularul de contact sau la unul din numerele de telefon: 0721 188 607 sau 0760 614 691

De ce avem cel mai ieftin transport?

Daca va ganditi ca puteti gasi mai ieftin la o alta firma de transport, va inselati. Noi avem cele mai ieftine servicii de transport mobila, transport marfa, transport bagaje, transport moloz, mutari mobila din Bucuresti in toata tara. Asta pentru ca personalul nostru este foarte bine instruit, soferii nostri profesionistii vor fi mereu la timp la dispozitia dumneavoastra, iar lucrarea se va desfasura intr-un timp eficient si lipsit de incidente.

La cerere pentru impachetarea bunurilor dumneavoastra va putem oferii cutii, pungi, saci,folie cu bule de aer, etc.

Transport mobila cu profesionistii

Experienta acumulata in timp ne recomanda a fi un partener de incredere pentru dumneavoastra. Dispunem de tamplar si manipulanti pentru orice mutare de mobila, infoliem produsele fragile pentru am puteam fi cei mai eficient
CELE MAI PROFITABILE PRETURI DE PE PIATA !
Daca aveti nevoie de transport mobila sau diverse alte servicii de transport va stam la dispozitie!