Transport Ieftin

Firma “Transport Mutari”, va ofera transport ieftin in Bucuresti. Pentru a veni in ajutorul dumneavoastra va punem la dispozitie echipe manipulare specializati in montat si demontat mobila, atat pentru mobila facuta pe comanda cat si pentru cea achizitionata din magazinele de profil.

La cerere va punem la dispozitie personal pentru incarcarea si descarcarea bunurilor dumneavoastra. In acest fel beneficiati de siguranta impotriva deteriorarii obiectelor fragile. Mai mult decat atat fiecare transport este asigurat printr-o polita de asigurare marfa astfel incat in cazul unui accident dumneavoastra sunteti despagubit cu contravaloarea obiectelor deteriorate.

Firma noastra ofera servicii complete de transport mobila, transport ieftin, relocari sedii firme, transport produse alimentare si nu numai.

Transport Ieftin in Bucuresti

Autoutilitarele noastre sunt monitorizate in permanenta prin GPS astfel incat, in orice moment puteti afla pozitia pe traseu cat si viteza de deplasare.

Transport ieftin Mobila

Daca aveti nevoie de transport ieftin, firma de transport mutari va sta la dispozitie cu cele mai bune oferte, cu cel mai mic pret pe km. Puteti cere un pret completand formularul de contact sau la unul din numerele de telefon: 0721 188 607 sau 0760 614 691

De ce avem cel mai ieftin transport?

Daca va ganditi ca puteti gasi mai ieftin la o alta firma de transport, va inselati. Noi avem cele mai ieftine servicii de transport mobila, transport marfa, transport bagaje, transport moloz, transport mutari din Bucuresti in toata tara. Asta pentru ca personalul nostru este foarte bine instruit, soferii nostri profesionisti vor fi mereu la timp la dispozitia dumneavoastra, iar lucrarea se va desfasura intr-un timp eficient si lipsit de incidente.

La cerere pentru impachetarea bunurilor dumneavoastra va putem oferii cutii, pungi, saci,folie cu bule de aer, etc.

Transport mobila cu profesionisti

Experienta acumulata in timp ne recomanda a fi un partener de incredere pentru dumneavoastra.
CELE MAI PROFITABILE PRETURI DE PE PIATA !
Daca aveti nevoie de transport mobila sau diverse alte servicii de transport va stam la dispozitie!