Mutari Firme

Suntem o firma de mutari mobila care isi respecta personalul si bineinteles clientii. Misiunea noastra este aceea de a duce la bun sfarsit toate solicitarile dumneavoastra, camioanele sunt moderne si cuprind diferite marimi (de la 10 mc la 40 mc) si tonaje (de la 3,5t la 7,5t). Astfel asiguram o logistica fluenta si timpi excelenti pentru orice tip de transport, se diferentiaza de concurenta prin faptul ca asigura toate serviciile conexe operatiunilor de mutari.

tzu transport

Servicii de mutari mobila

Relocare in Bucuresti, se va desfasura in cel mai scurt timp posibil si in conditii de siguranta maxima. Va oferim si servicii de infoliere sau cutii la cerere. Pentru calculatoare si obiectele fragile asiguram impachetare speciala si transport, folosim scule profesionale, de ultima generatie pentru demontare si montare mobilier avand 4-6 angajati care se ocupa intotdeauna doar de aceasta latura a operatiunii,

puteti cere un pret completand formularul de contact sau la unul din numerele de telefon. 0721 188 607 / 0760 614 691..

Mutari firme

Este posibil cu ajutorul autoutilitarelor de 3.5 tone, cu un volum de 10-40 metri cubi, si bineinteles, cu ajutorul personalului experimentat in domeniu. Transport si manipulare cu grija a obiectelor plus demontare/montare. Datorita experientei acumulate, am inteles perfect cerintele clientilor nostri, ne-am impus un standard ridicat si am continuat imbunatatirea serviciilor de mutari sedii, relocari.  prin angajarea personalului cu experienta, prin folosirea autoutilitarelor dintre cele mai fiabile si prin protectia detaliata a obiectelor de mobilier in timpul unei transport.

Evident cand este vorba despre mutare pentru persoane juridice, ne ocupam de vizionare pentru a cadea de comun acord pretul mutari. Mutari mobila de toate tipurile, de la mobila usoara pana la mobila clasica, corpuri grele / voluminoase care pot fi manipulate pana la 300 kg cam orice obiect.

Transport mobila / marfa Bucuresti

Relocari

Relocarea se face cu ajutorul personalului nostru specializat, si a autoutilitarelor, mutarile se vor finaliza in aceeasi zi, putand fi mutate intre 4-6 ore. Firma noastra garanteaza pentru bunurile dumneavoastra transportate si beneficiati de infoliere cu folie bule, folie aerata, cutii, etc.

Mutari Mobilier pentru Firmele din Bucuresti

Transport Mutari!. vine in ajutorul oricarui tip de mutari, sau o companie specializata in relocari, cu zeci de mii de mutari la activ. Firma noastra va ajuta sa luati cele mai bune decizii in legatura cu tipul mutari pe care o planuiti. Pentru a nu va mai simti vreodata preocupati de problemele legate de transport si pentru a avea grija de mobila dumneavoastra, trebuie doar sa apelati la firma noastra, sau sa completati formularul nostru de la ramura contact. Afla pret!.

Mutari internationale

Cu ajutorul partenerilor nostri experimentati, nici o tara nu este inaccesibila! Pentru a raspunde cat mai bine nevoilor clientilor nostri. Dispuneti de acelasi profesionalism din partea noastra pe tot parcursul mutarii, atat la impachetare, incarcare, transport cat si la descarcare si despachetare obiectelor. mutari catre o noua tara este o experienta interesanta si totodata placuta. Cu toti devenim mobili pe plan international, probabil pentru a schimba locul de munca sau o calitate mai buna a vieti.  Ne face placere sa contribuim la experientele placute din viata clientilor nostri si dispunem de toate resursele necesare pentru a organiza un transport international la preturi competitive.

Mutarile sunt asigurate pe baza cmr cu suma de 10.000 euro, tot ce a ramas de facut este sa ne contactati la numarul de telefon 0721 188 607 pentru a obtine pretul mutari.