Mutari mobilier in Bucuresti sau in tara

Prestam mutari mobila la domiciliu in Bucuresti la preturi avantajoase incepand cu 99 lei, si in tara de la 1,30 roni pe km in limita a 400 km, sub 400 km se poate negocia pretul. Mutari firme Bucuresti cu personal calificat la preturi imbatabile, parc auto dotat la standardele europene. Firma noastra ( Transport Mutari ) va poate ajuta si la demontare – remontare sau infoliere la cerere.

transport bagaje in Bucuresti la pret foarte avantajos

Oferim pentru cetatenii din Bucuresti ori pentru turistii care vin/merg la aeroport, ajutor in caratul si transport bagaje la preturi accesibile! Apeland la noi, nu va trebui sa duceti grija bagajelor. Soferii, inclusiv oamenii la carat, sunt disciplinati si lucreaza profesional.

Firma noastra din Bucuresti, poate pune la dispozitie pentru. dumneavoastra, in functie de nr. de bagaje diferite tipuri de autoutilitare. (dubite mici – mari).

Servicii de Mutari Mobila

Pentru serviciile mutari mobilier sau unei relocari, va punem la dispozitie o gama larga de produse pentru impachetat: cutii de carton, folii, pungi, saci, sacose, etc. Produsele suplimentare ajuta in timpul procesului de transport, la protectia corecta a obiectelor de mobilier. Este necesar sa ne contactati cu cel putin 24 de ore inainte de transport pentru a putea programa si organiza o mutare in cele mai bune conditii.

Mutari Mobila in Bucuresti

Transportul si relocarea se fac rapid, cu ajutorul personalului nostru specializat si a autoutilitarelor din parcul nostru auto. In 80% din cazuri mutarile sunt finalizate in aceeasi zi, o garsoniera sau un apartament cu 2-3 camere putand fi mutate complet in 5-7 ore.

Evaluarea este gratuita tine cont de factori ca: volumul/greutatea mutarii, durata si distanta transportului, etajul de origine si de destinatie, existenta lifturilor in cladire, necesitatea demontarii si remontarii obiectelor de mobilier mutate, existenta altor bunuri si efecte personale pe langa obiectele de mobilier, etc.

O mare parte din activitatea noastra este dedicata mutarilor si transportului de bunuri diverse pentru societatile comerciale.

pentru contact 0734.393.539 sau 0760.614.691