Pret Transport

Pret transport mobila pentru Bucurestiului variaza de la 99 ron la 300 ron, aici algoritmul de calcul nu se mai face dupa criteriul ron/km. Se ia in considerare timpul petrecut pe parcursul transportului, numarul de oameni pentru carat, natura marfii transportate si distanta dintre locatii. La fel, pentru evaluare luati legatura cu noi.

Transport Mobila si Marfa / Pret

In caz ca sunteti interesat de preturi pentru serviciul de transport + manipulare mobila, recomandat ar fi sa ne contacta-ti. Dorim in felul acesta, deoarece, vrem sa aflam detalii legat de tipul bunurilor si de spatiul unde se va executa manevrarea acestora pentru a va face o estimare de pret mai exacta.

Mobilierul masiv si alte bunuri greoaie, automat implica mai mult timp, mai mult personal la manipulare si automat pretul de mutari ori transport mobila va fi un pic mai mare.

De exemplu, pentru o canapea, ce trebuie transportata + carat la etajul 1, pe scari, pretul pentru transport ar fi de 50 ron, iar pentru urcatul pe scari, s-ar mai adauga inca 60 ron la pret. Deci, costul total de transport + manipulare ar fi de 110 ron.

Transport Mobila Bucuresti Pret

Pentru mutarea unui apartament in Bucuresti cu 3 camere de la etaju 7 la etaju 8, Avand 3 sifoniere, masina de spalat, 2 televizor, o masa si 4 scaune, 3 paturi, punem la dispozitie 4 oameni la carat cu o stationare de 2 ora. Pretul pentru aceasta mutare + transport ar fi de 600 ron, Pentru o stationare mai indelungata, se mai adauga la pret o taxa de 50 ron / h.

Pentru transport mobila interurban, Pretul se calculeaza in functie de numarul de kilometri parcursi. Tariful pe km in afara Bucurestiului incepe de la 1,3 RON / km si se calculeaza dus – intors. Aceste preturi sunt valabile pentru distante mai mari de 300 km (dus-intors). Pentru distante mai mici se calculeaza pe intreaga mutare, nefiind posibil un pret pe km. Pentru autoutilitara de 16 mc pretul este de 1,5 RON/km, iar pentru cea de 36 mc pretul este de 2 RON/km.