Pret Transport Mobila

Pret Transport Mobila. Pentru a afla un pret trebuie sa ne contactati la tel. sau in scris prin pagina de contact. Totul este doar la 1 click distanta. Al 2-lea pas este comunicarea. O estimare corecta de pret se face dupa ce stim ce avem de transportat. Fie ca e vorba doar de 10 cutii cu obiecte, 2 comoda si 2 frigider, apreciem o lista de transport corecta. Daca aveti mult mobilier la transport si aveti nevoie de personal trebuie sa ne precizati si acest aspect. Va stam la dispozitie si cu alte servicii pentru transport mobila, care ar fi infoliere (folie cu bule sau folie stretch), impachetare pentru protejarea mobilierului si pentru siguranta in transport. Pretul corect este cel la care picam de comun acord. Ne rezervam dreptul de a schimba pretul, daca apar mai multe obiecte de cat au fost precizate.

Pret Transport mobila cu autoutilitare de 3,5 tone si personal pentru manipulare. Mutam orice tip de mobilier, incarcatorii va ridica mobila din apartament, o incarca si o descarca la destinatie. Oferim servicii de mutari mobila si transport de marfa,mobilier, bagaje, electrocasnice, birouri, arhive, cele mai bune conditii cu personal specializat in domeniu.

Pret Transport Mobila Sau Mutari

In alcatuirea pretului se calculeaza volumul in mc, etajul de plecare si de sosire, existenta locului de parcare, serviciile de demontare si remontare a mobilierului, cantitatea de materiale necesare pentru impachetat, durata estimativa de impachetare si costurile de transport mobilier.

Pret Transport  / Servicii de mutari mobila

Pentru mutarea unui apartament cu 3 camere de la etaju 7 la etaju 2, avand doua paturi, doua sifoniere, masina de spalat, televizor, o masa si 5 scaune, standard, punem la dispozitie 4 oameni la carat cu o stationare de 2 ora. Pretul pentru aceasta mutare + transport ar fi de 450 ron pt. 2 ora de stationare. Pentru o stationare mai indelungata, se mai adauga la pret o taxa de 50ron / h.