Depozitare Mobila

Depozitare de mobila si marfa

“Transport Mutari ” Va punem la dispozitie spatii depozitare mobila si alte obiecte plus transport si manipulare, ambalarea in folie stretch sau folie cu bule de aer, firma noastra dispune de mai multe locatii pentru depozitare chiar in zone limitrofe pe o perioada mai lunga la un pret mai avantajos.

Depozitare de mobila in spatii special amenajate din hala noastra, puteti opta pentru un spatiu mai mic in interior, avand mai multe dimensiuni cuprinse intre 10-40 metrii cubi, de asemenea, va putem asigura depozitarea bunurilor pentru o perioada mai lunga de timp. demontarea mobilierului si ambalarea acestuia plus transportul accestora la depozit.

Clienţii noştri sunt reprezentaţi atât de persoane fizice cat si de juridice, care au nevoie să-şi ştie lucrurile în siguranţă pe o anumită perioadă de timp, în care sunt plecaţi din ţară, spre exemplu, sau nu se folosesc de obictele in scurt timp.

 

Spatii Depozitare Mobila

Aveti nevoie de un spatiu urgent pana renovati apartamentul sau firma, noi suntem solutia, compleati formularul sau telefonic, facem o evaluare telefonica/vizionare, venim la dumneavoastra cu transport si manipulare, incepem demontare,infolierea,mutarea la depozit, platiti transportul plus depozitare pe ce perioada doriti sa o tine-ti, pentru prelungirea depozitari pe o perioada mai lunga de 3 luni aveti discount.

Dacă ai nevoie de spațiu permanent (până la câțiva ani), putem oferi contracte de închiriere pe termen lung, preturi mai avantajoase pentru perioade mai lungi. Puteti opta pentru o boxa de dimensiuni reduse, c-am cat o debara. Sau puteti inchiria o boxa mai mare, in care sa depozitati mobila si diferite lucruri personale.

Alege dintre soluțiile noastre de spații pentru depozitare în funcție de nevoile personale!

Nu trebuie sa va faceti griji in legatura cu bunurile dumneavoastra acestea vor fi depozitate in hale/casa curate si intretinute periodic , acestea fiind pazite si supravegheate non-stop.

Suna ACUM la 0721 188 607 pentru oferta

Atentie, daca intarziati cu plata mai mult de o luna riscati sa ramaneti fara mobila sau lucrurile personale. In depozitele cu acces 7/24 vi se blocheaza boxa dupa o intarziere de 7 zile, iar intr-o luna se confisca.